Comedy

Kalender

Kalender

16 februari 2024: Hans Cools - Cools & Zonen
22 maart 2024: Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink
30 april 2024: Jeroen Verdick - Alleen (extra show)
2 mei 2024: Jeroen Verdick - Alleen (uitverkocht)
3 mei 2024: Jeroen Verdick - Alleen (uitverkocht)

Alle optredens vinden plaats in CC Reynaert, 2350 Vosselaar

Vrijdag 16 februari 2024

Hans Cools

"Cools & Zonen"

Deuren: 19u

Start optreden: 20u

Tickets online: 18€

  Hans Cools

  Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van       boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de   Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader   opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij   verder en werd hij ingenieur bouwkunde. 

 Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot   internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

 "Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. Met humor    gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby's, gezinnen en   wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent, maar als comedian heb je het of niet. Simpel." (VRTNWS) "

Vrijdag 22 maart 2024

Evi Hanssen

"Sinds ik niet meer drink"

Deuren: 19u

Start optreden: 20u

Tickets online: 22€

Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink:

• zie ik er beter uit dan ooit;

• promoot ik toch nog alcohol;

• tel ik andermans glazen;

• kan ik beter dansen;

• is slecht nieuws echt slecht nieuws.

Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?

Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek 'Sinds ik niet meer drink'. Na 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties kon het niet uitblijven dat Evi met dit verhaal ook het theater in zou gaan. En jij als bezoeker wordt meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.

Sinds ik niet meer drink' geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank. De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Sterker nog, je mag je drankje juist meenemen de zaal in.

Wat kan jij zeggen over jezelf na het bijwonen van 'Sinds ik niet meer drink'?

Dinsdag 30 april 2024

Jeroen Verdick

"Alleen"

Deuren: 19u

Start optreden: 20u

Tickets online: 21€

Jeroen Verdick

Jeroen Verdick (geboren en getogen in Vosselaar) is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Omdat een job als financieel consultant toch niet de gedroomde dagtaak bleek, probeerde Jeroen het in 2016 op een podium. Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het in dat jaar nog tot in de halve finale van Humo's Comedy Cup. Sindsdien heeft Jeroen niet stilgezeten en is hij een graag geziene gast in het Vlaamse comedylandschap. Met zijn jeugdige energie en ongeremde fantasie laat hij je geen seconde verveeld. Ook op TV heeft Jeroen zijn talent al bewezen. Zo gaf hij de mooiste en grappigste boodschappen aan onverwachte 'slachtoffers' in het 4de seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen' en mocht hij al 3 seizoenen als voice-over de humoristische noot geven aan het fel besproken programma Love Island.

Hoog tijd dus voor de volgende stap, zijn eerste vol-avondshow, 'Alleen'. Hierin probeert hij met zijn aanstekelijke tongval op z'n eentje de wereld rondom hem te begrijpen. Jeroen neemt je, met de nodige fantasie en absurditeit, mee in zijn zoektocht naar de ware ik.